Project

Tudorpark

In Hoofddorp is de nieuwe woonwijk Tudorpark, vernoemd naar de Engelse dynastie Tudor (1485 tot 1603), in volle ontwikkeling. Waterpas begeleidt voor Dura Vermeer en de gemeente Haarlemmermeer de ontwikkeling van de buitenruimte.

Werkzaamheden
Waterpas begeleidt de gehele civieltechnische voorbereiding. Op dit moment voeren wij directie en toezicht, maar we hebben ook bestekplannen geschreven, inrichtingsplannen voor de buitenruimte gemaakt en doen we civieltechnische engineering. Doordat we expertise hebben in meerdere werkvelden kunnen we snel schakelen tussen de uitvoering en de tekentafel, mocht dat nodig zijn.

Over Tudorpark
Het park is in ontwikkeling en wordt in fases opgeleverd. Op dit moment wordt gewerkt aan de Buckingham Quarter waar 70 appartementen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen komen.

In de wijk komt veel water en groen. Daarnaast zal de wijk niet recht toe recht aan zijn, maar met kronkelingen. In het midden van de wijk komt het Shakespeare Island, waar 36 woningen op grote kavels naar eigen ontwerp kunnen worden gebouwd. Het Shakespeare Island ligt niet aan de doorgaande weg maar is makkelijk bereikbaar met de auto.

Met de auto ben je binnen 30 minuten op het strand, Schiphol en de steden Amsterdam, Leiden en Haarlem. Naast de wijk ligt de Toolenburger Plas waar kan worden gefietst, geskatet, gezwommen, gewandeld en gezeild.

Onderstaande foto’s zijn genomen vanuit een bouwkraan:

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.