Project

RET Barendrecht

De RET heeft Waterpas Barendrecht opdracht gegeven voor het maken van een bestek en kostenraming voor aanpassing en vervanging van enkele tramrails in Barendrecht en voor begeleiding tijdens de werkzaamheden.

Na inspectie bleek dat enkele rails en bovenleidingen moeten worden gecorrigeerd. Dit betreft de locaties Avenue Carnisse, Middeldijkerplein en de Voordijk in Barendrecht. De rails worden verhoogd met 9 cm zodat de rails komende jaren blijft voldoen aan de kwaliteitseisen voor het spoor. Vanwege de verhoging van de rails en verharde ondergrond rond de rails moeten ook de tramhaltes worden opgehoogd.

Op de locatie Poortlandsebaan bevindt zich een keerlus voor trams, vanwege deze keerlus slijten de rails sneller en moeten deze worden vervangen. Daarnaast wil de gemeente Barendrecht zelf ook werkzaamheden uitvoeren en is de wens om de werkzaamheden van de gemeente en de RET te combineren zodat er zo min mogelijk overlast ontstaat. Waterpas blijft alleen betrokken bij de werkzaamheden van de RET.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.