Project

Floriëndaal Naaldwijk

In Naaldwijk wordt een ruim opgezette woonwijk met geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde vrijstaande woningen ontwikkeld. Waterpas heeft het bestek gemaakt en voert nu toezicht.

Werkzaamheden
Waterpas heeft een bestek gemaakt en voert nu toezicht op de aannemer. Daarbij leveren we ook ad hoc engineering mocht dat nodig zijn. Het voordeel van Waterpas is dat het bestek bij ons ‘binnen’ gemaakt wordt en mocht ‘buiten’ blijken dat er aanpassingen nodig zijn, het bestek gelijk weer terug kan naar de tekentafel. Daarnaast werken deze bouwfase verder uit en doen we aan omgevingsmanagement door middel van o.a. bewonersbrieven.

Over Floriëndaal
Te midden in de regio Westland en tegenover de bloemenveiling Flora Holland wordt een woonwijk ontwikkeld met vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen in fraaie jaren dertig architectuur. Daarbij horen ook kavel met grote oppervlakten.

Dwars door Floriëndaal loopt een watergang die eindigt in een grote vijver in het noordoosten van het gebied. Naast een decoratieve en recreatieve functie heeft deze watergang ook een waterbergingsfunctie, aan het water is ook begroeiing en een uitlaatplek voor honden te vinden.

In Naaldwijk zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals: een overdekt winkelcentrum, een bioscoop, diverse scholen, supermarkten en horecagelegenheden. Met de auto zijn het strand, Den Haag en Rotterdam ook makkelijk te bereiken.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.