Project

EMVI Sportlaan

Waterpas heeft het beste plan van aanpak geschreven voor de aanbesteding van het project: Bouwrijp maken werkgebied Sportlaan (Vermaatterrein), te Hellevoetsluis. De gemeente Hellevoetsluis heeft haar bestemmingsplan geactualiseerd aansluitend op de gebiedsvisie van de Sportlaan. In dit werkgebied staat de bouw van een nieuw sportcomplex met zwembad en de bouw van het Integraal Kind Centrum (IKC) gepland. De aanbesteding omvatte het bouwrijp maken van het gebied waarop het IKC gebouwd wordt.

Ons plan heeft hoog gescoord op het thema duurzaamheid. Binnen dit thema hebben wij een praktische vertaling gemaakt van het circulaire gedachtegoed. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat de circulariteit van materialen zo veel mogelijk is geborgd. Een ander onderdeel waarop wij hoog gescoord hebben is het omgevingsmanagement. In de tenderfase hebben wij ons verdiept in de omgevingsbelangen door de wensen van de belanghebbenden te inventariseren. Op basis van deze wensen hebben wij de bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatiemaatregelen voor het project opgesteld.

Door onze hoge score op deze twee onderdelen is het plan van aanpak van Waterpas het best beoordeeld, waardoor onze opdrachtgever binnenkort mag beginnen met het bouwrijp maken van het werkgebied Sportlaan (Vermaatterrein).

Werkzaamheden Waterpas:
Opstellen EMVI-plan

Ook de volgende aanbesteding winnen? Neem dan contact op met Waterpas Barendrecht via 010 2657560 of info@waterpas.nl.

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Hoofddorp

❯   Zandsteen 24

     2132 MR Hoofddorp

Hoofddorp

❯   Zandsteen 24

     2132 MR Hoofddorp

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2022 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.