Nieuws

Waterpas draagt met plezier elk jaar bij aan een maatschappelijk verantwoord doel.

De afgelopen jaren hebben wij onder andere de Johan Cruyff Foundation voor sportontwikkeling van de jeugd gesteund en kachels geschonken aan Oekraïne.

Dit jaar kiezen wij voor een doel dichter bij huis, namelijk De Gaarkeuken van Rotterdam. Want het is helaas in onze regio niet voor iedereen mogelijk om elke avond een warme maaltijd op tafel te hebben. De Gaarkeuken zorgt vijf dagen per week voor een voedzame, gezonde en warme maaltijd. Dit 2-gangen maaltijden worden dankzij vele donaties mogelijk gemaakt en geserveerd in wijkrestaurants in de wijken van Rotterdam. Daar dragen wij graag aan bij!

Dit initiatief is er niet alleen voor mensen die moeite hebben om financieel rond te komen. Ook andere wijkbewoners zijn van harte welkom om aan te schuiven. Samen eten betekent óók elkaar ontmoeten, (nieuwe) contacten leggen, vrienden maken, andere culturen leren kennen en het is een hele goede manier om eenzaamheid tegen te gaan. Waterpas is er dan ook trots op dat wij hieraan kunnen bijdragen het komende jaar!

Wilt u ook bijdragen of meer weten?  www.gaarkeuken.nl

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.