Groen & Water

Een mooi werkveld waar Waterpas zich thuis in voelt is de wereld van water en groen. Bij water denken we al snel aan drinkwater of oppervlaktewater. Van een wolkbreuk kijken we niet zo snel meer op. Dat drinkwater in Nederland zo uit de kraan komt is voor ons niet bijzonder. Maar waar komt al dat water vandaan en waar gaat het naar toe? En hoe krijgt water een plek in de openbare ruimte?

Waterpas maakt een groei en ontwikkeling door waar het thema “water” een belangrijke rol in vervult.

Binnen deze disciplines vervullen wij een adviserende rol en dragen bij aan een divers pallet van civieltechnische producten. Wij zijn een praktisch adviesbureau waar kwaliteit op nummer één staat.

Braassemerland aan de Braassem

Binnen de gemeente Kaag en Braassem worden de komende jaren aan de Braasem diverse woningbouw projecten gerealiseerd. Nieuwe woonwijken waar het leven met en direct aan het water een van de belangrijkste elementen vormt.

Koninginnehof Zwijndrecht

In Zwijndrecht bouwt Woonkracht10 aan 37 nieuwe huizen in het woningbouwproject Koninginnehof. De nieuwe riolering van deze huizen moet aangesloten worden op de huidige riolering van de buurt op een toekomstbestendige manier. Waterpas adviseert samen met Ingenieursbureau Drechtsteden de woningbouwcoöperatie Woonkracht10 op het gebied van water en riolering.