Directie & Toezicht

Met meer dan 20 jaar ervaring in Directie en Toezicht zijn wij uw gewenste partner voor de uitvoeringsbegeleiding bij asfaltwerkzaamheden, herstructureringsopgaven en nieuwbouwprojecten.

Waterpas heeft binnen deze discipline ervaren personeel dat ruime kennis heeft in grond-, weg- en waterbouw.

Hiermee ontzorgen wij u in het uitvoeringsproces bij procedurele, administratieve, financiële, juridische en communicatieve aspecten rondom uw project.

Floriëndaal Naaldwijk

In Naaldwijk wordt een ruim opgezette woonwijk met geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde vrijstaande woningen ontwikkeld. Waterpas heeft het bestek gemaakt en voert nu toezicht.

Het Balkon Maassluis

Het Balkon van Maassluis is een gezamenlijke ontwikkeling van Maasdelta Groep en Bouwfonds, in nauwe samenwerking met de gemeente Maassluis. De locatie is uniek vanwege het fantastische uitzicht naar de Nieuwe Waterweg. In de locatie zijn woningen, eengezinswoningen en woontorens voorzien. 

Vergroening Ter Heijde

In samenwerking met Wissing Ruimtelijke Denkers werkt Waterpas Civiel Adviesbureau aan 2 vergroeningsopgaves in de gemeente Westland. Eén van de projectlocatie is gelegen in Ter Heijde. Hierbij wordt een plein heringericht.

Woonrijp maken Le Medi Rotterdam

Woonbron, Com.Wonen en ERA contour hebben met Le Medi de herstructurering van de wijk Bospolder een extra impuls gegeven door midden in een de bruisende stad een oase van rust en veiligheid te creëren. Le Medi bestaat uit 93 nieuwe eengezinswoningen geïnspireerd op de sfeervolle architectuur uit de landen rond de Middellandse zee.

Duurzame fietsbrug Maassluis

Over de boezem aan de Weverskade in Maassluis is een fietsbrug aangebracht met een nieuwe oprit naar de Maasdijk. De nieuwe brug is aangelegd tussen de huidige brug naar de fabriek van Lely (Weverskade 60) en het volkstuinencomplex. Waterpas heeft hierbij de uiteindelijke technische uitwerking en het toezicht op zich genomen.